Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ


ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΘΕΤΙΚΑ! ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ!! ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΧΑΡΕΣ!! .ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΕΣ ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ η ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΕΦΗΒΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ Κου ΜΩΥΣΙΑΔΗ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ.ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ????????????ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΥ-ΜΩΥΣΙΑΔΗ ΙΡΙΔΑ

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΜΕ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Σε  παιχνίδι  με μονόπλευρο ενδιαφέρον σήμερα  στο ΕΑΚ  ο   Αχιλλέας  κατάφερε   στο πάρα πέντε να πάρει τους βαθμούς της  Νίκης με  ένα πέναλτι στο 89 αμφισβητούμενο   από τους Νικαιωτες. Η ομάδα   της Νίκαιας σε αλο ένα παιχνίδι  χρησιμοποίησε   τους νεαρούς της ποδοσφαιριστές   ετοιμάζοντας την ομάδα της νέας χρόνιας. Νεαροί  ποδοσφαιριστές όπως ο δεκαπεντάχρονος Βικατος πήρανε την ευκαιρία  από τον προπονητή τους Κ.Μωυσιαδη.  Το παιχνίδι   σε γενικές γραμμές ήταν ένα καλό παιχνίδι  με εναλλαγές στο σκορ  που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Η  Νίκαια είχε  τον έλεγχο του αγώνα  σχεδόν σε όλο το παιχνίδι   αλλά!  η απειρία   πρόδωσε τους νεαρούς της Νίκαιας.Το σκορ άνοιξε  για τους Νικαιωτες ο Γερολυμος στο 50 όπου από το χώρο του κέντρου πέρασε  3 αντίπαλους και κεραυνοβόλησε τον Νικολακακη.Η ισοφάριση  ήρθε για την ομάδα του Κορυδαλλού σχεδόν άμεσα! στο 56 μετά από εκτέλεση κόρνερ ο φωρ του Κορυδαλλού  πιάνει κεφάλια οι αμυντικοί της Νίκαιας δυσκολεύονται να διώξουν την μπάλα  και από κοντά ο Σεβαστοπουλος την έστειλε στα δίχτυα.  Ο Αχιλλέας  πήρε κεφάλι  στο σκορ   στο 65  ο Σεβαστοπουλος  μετά από αναταραχή  στην άμυνα της Νίκαιας  γύρισε  την μπάλα   κοντά στην εστία  και ο Κοντογιώργης στην προσπάθεια του να διώξει   την έστειλε   στα δίχτυα της ομάδας του.   Στο  75   ο συνήθης ύποπτος  για την Νίκαια   ο  Χρήστου  πετυχαίνει ένα ασύλληπτο γκολ με απευθείας  εκτέλεσή κορνερ. Για  φινάλε   το παιχνίδι  επιφύλαξε άσχημη τροπή για τους Νικαιωτες  καθώς  στο 89   ο Διαιτητής   κ.Κορδολαιμης  έδωσε πέναλτι   σε μια αμφισβητούμενη φαση.Πεναλτι που  εκτέλεσε με επιτυχια  ο Χαροκοπου  δίνοντας την νικη   αλλα! και  ελπίδες   για την ομάδα  του Κορυδαλου  στην προσπάθεια που κάνει   να   ξεφύγει απο  την ζώνη υποβιβασμού...ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ.. Νικολακης(78λ.τρ. Μανωλης).Νακος.Κατσουμπης.Δημητρη.Κατσαρας.Χαρακοπος.Μαργαρωνης.Μπογρης(46Κουτρας)Μπαμπουλακης.Σεβαστοπουλος.Τσολακου(38Τσιπι).ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ...Μουντριχας. Νικολαου(65Βικατος.Γερολυμος.Κοντογιωργης.Πουλης.Χαυτακος.Τζελεπης(63 Λαλαιτης)Καλογηρου.Χρηστο.Μωυσιαδης(58Γαλακτερος) Τζαβελας. Οι ανθρωποι   της Νικαιας   αμφισβητουν  την αποφαση του Κ.Κορδολαιμη στην φαση που καταλογισε πεναλτυ σε βαρος τους ομαδας τους.

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ!! ΚΑΙ ΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Η ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ

Με   8 νέα πρόσωπα στην σύνθεση της η ΑΕ Νίκαιας  κέρδισε τον Αία   στο Νικολαΐδης με 2 - 0 .  Σε ένα παιχνίδι   που μόνο  συμπεράσματά για   τον προπονητή της Νίκαιας βγήκαν όσον άφορά   τους  ποδοσφαιριστές  που έδωσε χρόνο και θασυνεχίσει  να δίνει  όπως δήλωσε ο τεχνικός της Νικαιωτικηςομάδας Το παιχνίδι   ήταν  σχεδόν μονόλογος για την ομάδατης Νίκαιας που όμως οι νεαροί  ποδοσφαιριστές  δενκατάφερναν  στην τελική προσπάθεια να παραβιάσουν τηνεστία  του τερματοφύλακα των νησιωτών Το πρώτο ημίχρονο βρήκε  τις 2  ομάδες  ισόπαλες  Στην επανάληψη  ηομάδα   της  Νίκαιας  με  τον συνήθη ύποπτο   Χρήστου  σεκεφάλια από κόρνερ έβαλε  τους Νικαιωτες μπροστά  στο σκορ, για να διπλασιάσει   τα τέρματα της ομάδας του  μεωραία ενέργειά ο Τζαβέλας. Κάλος  ο διαιτητής Μαρνακης μεεπόπτες  τους Γιαννικος.Παντελης....   Συνθέσεις τωνομάδων..ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ.  Μουντριχας. Νικολαου(72Λαλαιτης).Γαλακτερος.Κοντογιωργης(65Τζελεπης).Κατσαρης.Γαλανοματης.Καλογηρου.Χαυτακος(46 Μουζακιτης).Χρηστου.Μωυσιαδης.Τζαβελας. Για   τον ΑΙΑ  οι..Τριανταφυλλου.Μπουτσης.Γεωργαντοπουλος.Δεσπολαρι.Δημητριου.Φαρμακουρης.Δεντες.(Σαρινακης)Γκουβας (85Παιγνης)Μαναριωτης.Ταγκας.Κωσταντηνου.